Футболистът на Лудогорец Кайо Видал бе много доволен от успеха на своя отбор с 1:0 срещу Левски в двубой от петия кръг на efbet Лига. Именно офанзивният футболист вкара победното попадение и логично бе избран за Играч на мача.

"Съперникът пращаше дълги топки към централните нападатели, а те са много физически силни и това ни затрудни този мач. Направихме добър двубой и Левски се справи добре, беше хубав сблъсък и гледаме напред за следващата голяма победа", заяви той.

"Имахме играчи, които играха 120 минути предишния мач и те бяха изморени, но в този двубой всички се бориха и вярвахме до края. Бяхме наградени с победа и аз да вкарам гол. От миналия сезон имам малко проблеми, но това е футболът. Има много играчи, които се състезават с болки, но трябва да се превъзмогне", продължи футболистът на Лудогорец.

"Господ ме поставя на правилното място в точното време. Не беше идеята да не играя още един мач, можеше срещу Карабах да се случи нещо с мен, но днес вкарах и благодаря на Господ за това", завърши Кайо Видал.

подкрепя българския спорт