Журналистът и популярен привърженик на ЦСКА Ники Кънчев излезе с публикация след последния мач на стадион "Българска армия", който "червените" загубиха от Лудогорец. Той разкри, че снощи в сектор "Г" се е завърнал, след седемгодишна пауза, поетът Елин Рахнев - също сред известните цесекари. 

"Няма да ви лъжа - доста боли. Загуба при последната среща на този стадион. Не че и друг път не сме губили на този терен. Но днес ме заболя силно. Защото на "Армията" съм бил стотици пъти, да не кажа хиляди: и на мачове, и на разходка и просто да подишам въздуха наоколо. Така е. Загубихме. Но и победихме. Победата се видя в начина, по който се израдваха и подскачаха от кеф противниците ни след като ни вкараха. Този възторг в тях показва, че сме Сила. И всички се съобразяват и ще трябва да се съобразяват с нас. 

Победата беше в блестящите очи на феновете, които виждах през целия ден по улиците, заведенията, на стадиона. Феновете, които си обичат ЦСКА и винаги ще го обичат. Победата беше в тези 20 000 червени сърца, които отново туптяха като едно. Победата беше, че на стадиона беше Ицо Стоичков, Марто Петров, Петър Витанов, Йорданка Христова, че Елин Рахнев се завърна в сектор Г след седемгодишна пауза. 

Победата беше в прекрасната хореография за Митата Якимов, играч, какъвто нашите съперници никога няма да имат. И осъзнах, че съвсем Истинската победа е закодирана в ето тази снимка, която направих час преди мача. Джони Велинов и малките фенове! Миналото и Бъдещето! Остава да поработим здраво върху Настоящето! Винаги верни!", написа Ники Кънчев.