Изпълнителният директор на ЦСКА Филип Филипов говори по темата със забраната за картотекиране на нови играчи, като взе отношение и по спекулациите за бъдещето на Жорди Кайседо.

Антон Узунов
5 снимки

„ЦСКА е абсолютно изряден и няма дългове към държавата. Ще направим едно плащане, за да бъдат привлечени новопривлечените. Една част ще изчистим сега, а след това и другата, за да бъдат картотекирани футболистите“, заяви Филипов.

„Жорди Кайседо е футболист на ЦСКА и има договор до 2025 година. Нормално е да има много оферти и спекулации около него. Но за момента е футболист на ЦСКА и ако има нещо около него, ще се разбере“, добави още той.

Lap.bg
19 снимки

„Текат преговори между Димитър Евтимов и ръководството. Неговият сегашен договор изтича на 30 юни и сега има разговори. Ще има голяма конкуренция на вратарския пост, след като разполагаме и с млад и талантлив играч като Алекс Божев. Решението за поста е на треньора на вратарите Стоян Колев. Густаво Бусато има договор с ЦСКА. Контрактът му не е до 30 юни“, каза изпълнителният директор на „червените“.

“Фенмагазинът е готов от една година, но поради независещи от клуба, за да го поставим. Абонаментните карти сега се правят и ще има такива. Маркетингът на клуба работи много силно, здраво и плодотворно. Това е процес, който се движи от една година. По проекта за фланелката се работи от 10 месеца. Представители на клуба ходиха в Италия за дизайна. Тя е ексклузивно за ЦСКА. Дизайнерите на фланелката са Атанас Стефанов и представителите на „Макрон“, заяви Филипов.