Бъдещето на нападателя на Левски Найджъл Робърта изглежда доста сложно ще бъде разрешено. Това е така, защото нито една от страните – Левски, той и Динамо Загреб, не иска да отстъпи от претенциите си.

„Сините“ искат да продадат нидерландеца, защото сега могат да получат доста добра сума за него, а заплатата му в момента е най-висока след продажбата на Паулиньо, който вземаше по 24 хиляди евро на месец. Робърта вече е първенец с малко под 20 хиляди евро. Той обаче не иска да намали възнаграждението си.

Официален сайт на Левски - levski.bg
12 снимки

Динамо Загреб пък иска да го вземе под наем до лятото за 150 хиляди евро, с опция след това, ако им хареса, да доплатят. Хърватите са готови да плащат цялата му заплата по време на наема. Това означава, че до края на сезона Наско Сираков ще спести и около 100 хиляди евро от месечните възнаграждения на Робърта.

Очаква се по време на зимния лагер на „сините“ в Хърватия да има някаква развръзка, ако някоя от страните отстъпи от исканията си. Иначе, по-рано днес се появиха информации, че от Левски вече са си харесали заместник на Робърта