Изпълнителният директор на Локомотив София Иво Котев сподели скръбта си за загубата на Любомир Трайков и Румен Първанов. Двамата футболни дейци, пряко свързани със столичния клуб, напуснаха този свят в рамките на едно денонощие.

„Аз загубих двама приятели. Локомотив загуби две личности, оставили трайна следа в историята на клуба. Всички скърбим. Изказваме съболезнования на семействата. В неделя преди мача с Черно море ще ги почетем с минута мълчание на нашия стадион. Смятаме, че така е редно. Техният път през по-голямата част мина през Локомотив София“, каза Котев пред „Диема спорт“.

„Трудно и тежко е, когато загубиш приятел или легенда на клуба. За съжаление, това е част от живота. Скърбим за тях и почитаме паметта им. Те ще останат завинаги с една сериозна следа в клуба.

Надявам се да бъдем сплотени. Българите знаят кои са тези хора и ще им повлияе може би мотивиращо да се представят в тяхна памет по-добре срещу ЦСКА.

Ще се постараем да изненадаме ЦСКА. По принцип играем успешно на „Българска армия“. Надявам се да се затвърди тази тенденция“, каза още Иво Котев.