Изпълнителният директор на Левски, Иво Ивков, сподели надеждата си, че феновете на клуба ще се мобилизират максимално, участвайки в кампаняита на клуба за подновяване на членските карти. 

Антон Узунов
26 снимки

„Последната седмица имах възможност да се представя пред медии и привърженици, така че ще бъда кратък. Винаги съм бил всеотдаен на клуба, затова искам да призова феновете към една невиждана активност до момента", започна Ивков. 

"Това е от ключово значение за клуба. Най-големият актив на Левски са именно привърженциите, така че дано кампанията пожъне отново успех, както в предишното й издание. Като новоизбран директор клубът ще се отблагодари на феновете, когато му дойде времето". 

"Средствата ще бъдат използвани за належищите нужди на клуба и да нямаме проблеми с лиценза. Оттук искаме да започне ренесанса на клуба, за да сме в борбата за титлата и купите, дори и да не ги печелим на първо време".

"Плащанията към НАП е сред приоритите ни. Това е сред важните неща по отношение на запазването на лиценза. Важно е да привлечем за бъдеще и такива спонсори, така че не само да си плащаме вноските към НАП, а да изчистим цялото задължение, тъй като лихвите са ужасяващи. Ако ние сами не се издърпаме от положението, трудно бъдещи партньори ще ни повярват. Трябва време. Изобщо не се съмнявам в спортно-техническата част, но финансовата стабилизация ще дойде на малко по-късен етап. Няма защо да ви обяснявам, че двете неща вървят ръка за ръка".  

"Ще има разговори с НАП, но за момента няма как да обещаем нищо. Надявам се час по-скоро да има редовно правителство у нас, за да проведем разговори с титулярите", завърши изпълнителният директор.