Защитникът на ЦСКА – Иван Турицов, сподели впечатленията си преди старта на зимната подготовка на „червените“. Родният национал се надява тимът да покаже добрата си игра от есенния полусезон и през пролетта, за да може столичани да се поздравят с така чаканата титла.

„Червените“ зимуват на първата позиция, с аванс от точка пред 11-кратния шампион Лудогорец.

„Завършихме есента на първо място, нормално е да има настроение в отбора. Всички са усмихнати, идват в добра настроение. Надявам се всички да са си починали добре и ще видим занапред“.

startphoto.bg
41 снимки

„Най-малкото е, че завършихме първи есенния полусезон и това трябва да ни дава повече самочувствие. Не трябва да забравяме обаче какво се случи в предишните години. Трябва да продължаваме в същия вид, в който се представяхме миналата година“.

„Има го във футбола, че понякога не играеш добре, но взимаш точки. Друг път играеш добре, но не взимаш точки. За всичко сме подготвени, надявам се да играем добре и да печелим точки“.

„Всеки един мач ни дава три точки. Ще се опитаме да вземем всички мачове. До колко е възможно това не знам, но наистина ще се опитаме“, заяви Турицов.