Наставникът на Локомотив София Иван Колев отчете, че късметът на Пирин е лишил столичните "железничари" да вземат поне точка от визитата си в Благоевград, която бе загубена с 1:2. 

„За мен реално късметът раздели двата отбора. Получихме два гола от корнер и това е до голяма степен късмет. Можем да говорим за невнимание при подреждането, но втория гол стана по абсурден начин, след като топката попадна на главата на противник. Това е късмет, тъй като Пирин не ни превъзхождаше с нищо в мача, освен с шанса си. В по-големи периоди държахме топката, но не съумяхме да направим атаките, както искахме и да ги завършим. Проблемите ни бяха във финалната третина и трябва да ги отстраним бързо“, стартира Колев.

Антон Узунов
63 снимки

„Те си изпълняваха корнерите, както досега. Бяхме взели мерки, но още първата топка падна неочаквано в началото, докато втората беше след рикошет... При корнерите е трудно да се реагира. Може изпълнението да не е добро и да се стигне до гол. До голяма степен е и въпрос на късмет“.

„До наказателното поле на противника не мога да съм недоволен. Изнасяхме добре, но там взимахме грешни решения да завършим атаките си по правилен начин. Лесен мач няма, а Черно море е един стойностен отбор и ни чака тежък мач, за който трябва да се подготвим старателно. Не искам да давам оценки, тъй като се стараем да играем на върха на възможностите си“, завърши Иван Колев.