Наставникът на Локомотив София – Иван Колев коментира днешната контрола на своя тим с ЦСКА 1948 II, която бе прекратена от треньора на втородивизионния тим. Опитният специалист коментира и актуалните въпроси около селекцията на „железничарите“, но отказа да даде мнение относно потенциален трансфер на Давид Малембана и дали Локомотив ще се завърне на своя стадион в квартал Надежда.

Lap.bg
39 снимки

„Решението за изваждане е на колегата. Ние бяхме в доста експериментален състав, като искахме да запазим някои момчета. Само в първите 10 минути имахме три чисти положения. Ние вкарахме, те върнаха гола...динамично полувреме, но мисля доминирахме“, започна Колев.

„Те могат да претендират за едно грубо влизане на Стойчо Атанасов. Ние веднага искахме да го заменим, показвайки етично отношение, но те решиха да прекратят мача“.

„Оценката ще я дадат предстоящите мачове, каквото и да кажа аз може да увисне“, продължи той.

„Най-вероятно това ще е съставът. Мисля, че новите ще са добри попълнения. За Малембана може да питате нашия президент. Ние търсим усилено добър централен нападател. Аз се радвам, че Илия Димитров се възстановява. Искам да разчитам и на него и на Митков, а защо не в някои мачове да играем и с двама напред. Дали Локомотив ще се завърне в Надежда? Това не е въпрос за мен“, заяви Колев.