Треньорът на Лудогорец Ивайло Петев бе доволен от успеха на неговия отбор над Локомотив София с 3:1 в мач от 10-я кръг на efbet Лига. Специалистът отчете липсата на концентрация в някои моменти, както и че всеки играч трябва да бъде готов, защото може да получи шанс.

"Не бих се съгласил, че беше труден мачът. Първото полувреме беше по-лежерно. Позволихме да ни отбележат гол, трябваше в началото да отбележим попадение, имаше и на Рик 100 процентова ситуация", започна той.

"През второто полувреме бяхме много по-добри, намерихме ритъм с добри промени, а 3:1 беше най-малкото за нас. Всички, които се появиха като резерви, дадоха своя принос да се обърне мачът и най-важното да се промени темпото", продължи специалистът.

"Мисля, че играчите не са подценили мача. В част от ситуациите фокусът не беше на ниво. Мач се играе 90 минути и имаш време да реагираш. Пореден мач с един удар допускаме гол. Похвалното е, че бяхме по-добри през втората част и успяхме да реагираме, и да отбележим", добави треньорът на Лудогорец.

"Формата не е проблем, но може би има загуба на концентрация в определени моменти. Всеки мач за нас е тежък, трябва да бъдем готови, нямаме друга причина да не сме. Имаме доста добри играчи и всеки може да получи шанс", завърши Ивайло Петев.