Един от основните защитници на Царско село – Иван Бандаловски, е изгледал Левски – ЦСКА на живо от Сектор Г. Бившият капитан на „червените“ ясно е показал пристрастията си и се е радвал като малко дете на головете на отбора на Любо Пенев. Бандата имаше възможност да бъде на мача, тъй като бе наказан и не попадна в групата на Царско село за мача с Арда, който беше непосредствено след голямото столично дерби.
 
Интересно е, че Иван Бандаловски е юноша на Левски. Още като юноша обаче той заминава за Холандия, а след това играе и за Литекс. Кариерата му преминава и през Локо София, но част от силините му и хубави години преминаха на „Българска армия“. Бандата поддържа и много близки отношения с някои от лидерите на Сектор Г, което напълно обяснява появата му сред „червените“ ултраси.
 
В това отношение той може да се определи като наследник на Стойко Сакалиев, който също бе сред любимците на Сектор Г, а след това се вля в редиците на самите фенове. Саката и до днес може да бъде забелязан на мачове на ЦСКА, но по-често сяда в централните сектори, а не на фенската трибуна. / Мач Телеграф