На втория от Великден се изигра най-голямото дерби в българския футбол – това между столичните грандове ЦСКА и Левски. За съжаление на всички фенове, които присъстваха на Националния стадион „Васил Левски“, мачът разочарова, след като завърши без попадения.

Може би най-интересният момент дойде в последната минута от редовното време, когато „сините“ получиха право да изпълнят дузпа, но ветеранът в състава на Елин Топузаков – Ивелин Попов, бе неутрализиран от вратаря на „червените“ – Густаво Бусато.

start-photo.bg 
82 снимки

Въпреки че емоциите на терена липсваха, тези по трибуните компенсираха. Привържениците на Левски за пореден път доказаха своята неумолима подкрепа към любимия си клуб и доказа защо са една от най-великите, а дори и най-великата публика в България.

Запалянковците на „сините“ показаха, че уважават и ценят историята на страната ни и по този повод те издигнаха впечатляваща хореография, базирана на стихосбирката на Иван Вазов „Епопея на забравените“.

Startphoto.bg
36 снимки

Под огромен транспарант, на който грееше лъв с корона и с надпис над него „Свобода или смъртъ“, пишеше „Подвигът е труден, пътят е свиреп!“.