Етникос Ахна обяви, че иска да задържи на всяка цена в редиците си Мариос Илия, който е спряган за трансфер в Левски. Оказа се, че той е бил с един крак в Омония, макар и да е кадър на АПОЕЛ.

„Първо, искаме да уточним, че по никакъв начин не сме търси прекомерната публичност, макар да се стигна до такава покрай цялата схема. Позициите ни бяха малко на брой, както и кратки, за да дадем пространство на преговорите, които довихме. Решението на Съвета на директорите е Илиас да остане при нас и да ни помогне да постигнем поставените си цели. Това конкретно решение е взето колективно и след много усилия за намиране на споразумение, което е справедливо за всички страни. Такова обаче не бе намерено, въпреки че запазваме своето уважение и признателност към Омония. За нашата управа този случай е приключен, сега се фокусираме върху задълженията си в първенството“, обявиха от Етникос.

start-photo.bg
89 снимки

Интересното е, че от Кипър обявиха, че Левски се интересува от него в последните часове на преговорите между двата местни тима. А освен това бяха забъркани и румънци.

Затова мнозина подозират, че „сините“ може в този случай да са ползвани и като параван за интереси от страна на мениджъри, които да насочат сделката към една или друга посока.