Футболистът на ЦСКА - Георги Йомов, коментира сезона на "червените", като заяви, че тимът определено не е постигнал целите си от началото на кампанията. 

"Не беше това годината, която искахме. Не искахме така да се развие годината за нас, но не бих казал, че Купата е утешение. Това е много важен мач, в който ние трябва да покажем, че можем да защитим купата от миналата година и да направим всичко възможно да зарадваме феновете", заяви Йомов пред "Код Спорт". 

"Мач като всеки един финал. Твърд мач. Надявам се да излезем победители от него и да зарадваме нашите привърженици."

Антон Узунов
100 снимки

"Там, където трябваше да печелим лесни точки, ние ги загубихме. Наши грешки, които няма как да върнем. Това оказа огромно влияние върху разликата в точките. Смятам, че това ни изигра лоша шега и заради това се получи така", призна играчът. 

"Докато съм жив ще твърдя, че трябва да играят повече българи. Смятам, че има доста качествени футболисти в България. Но така са решили треньорите, така е решил клубът. Това е тяхно решение и ние не можем да го коментираме, но моето мнение е, че трябва да играят повече български футболисти", допълни Йомов.