Витоша Бистрица излиза срещу Ботев Пловдив в двубой от 20-ия кръг на efbet Лига. Срещата е последна и за двата отбора за календарната 2019 година, а пловдивчани ще искат със сигурност да завършат с успех, тъй като гонят място в топ 6. Бистричани играят за всяка точка, а двубоят стартира в 12:00 часа като вие може да го проследите в пряко предаване по DIEMA SPORT, както и минута по минута на GONG.BG.

"Най-вече даде спокойствие на отбора и самочувствие може би, промени и тренировките, в първите мачове дето ги губехме, след 60-ата минута нямахме сили, вкарваха ни голове, с Ферарио Спасов тренировките станаха малко по-тежки, тренирахме по два пъти, сега доминираме, вкарваме голове, побеждаваме", коментира Тодор Неделев треньорската смяна и заставането начело на Ферарио Спасов, който преобрази отбора.

"Срещу Витоша си спомням и трите гола, хубави бяха. Първият си хеттрик отбелязах срещу Витоша, надявам се да победим, независимо, че Витоша е на последното място и няма много точки. Ще е тежък мач, трябва да вземем 3-те точки, тъй като гоним място в топ 6", добави той.

"Просто явно така се случи, че в две поредни години през декември вкарвам такива голове. Доста хубав гол се получи срещу Берое, топката попадна в мен, стрелях с едно докосване. Не обичам да си давам оценки. Този сезон започнахме доста зле, с идването на Ферарио Спасов нещата се промениха и резултатите не закъсняха. Шест поредни победи, имаме шанс да завършим по-доста добър начин и отново сме в борбата за шестицата", каза още халфът на Ботев.

"За момента няма конкретна оферта от чужбина. Хубаво е отново да изляза в чужбина, зимата е по-трудно, ако няма оферта ще остана в Ботев до лятото, щастлив съм тук, колективът е страхотен, нищо не ми липсва", каза в заключение Неделев.