Старши треньорът на Черно море – Илиан Илиев, не остана никак доволен след драматичното поражение с 2:3 в гостуването на Лудогорец.

start-photo.bg
74 снимки

„Съжалявам много. Футболистите дадоха максимума си, имахме и контузени. Вложиха се максимално. Второто полувреме е олицетворение на българския футбол в последните години. Пълна излагация от съдията. Второто полувреме нямаше фалове за нас, дузпи и втория жълт. Ако това е нарушение…Целият български футбол в едно полувреме“.

„Второто полувреме три наши фала в атака не бяха свирени в първите 15 минути. Лудогорец не е случаен отбор и има добри футболисти. За футбол няма да коментирам изобщо. Повече такива момчета като този главен съдия.. Тези съдии са сложени само да слугуват. Първото полувреме се играеше футбол. Второто полувреме всичко отиде… Знаехме, че ще бъде така, защото ако Лудогорец не вземе днешния мач, всичко отиваше към ЦСКА при евентуална тяхна победа. За футбол няма какво да говоря. Нищо ново за нашата действителност в последните години“, заяви Илиев.