Наставникът на ЦСКА Саша Илич призна, че неговите футболисти не са показали кой знае каква игра срещу Локомотив (Пловдив), но ги поздрави за проявения характер, чрез който бе извоювана минималната победа с 1:0.

“Един изключително тежък мач и много важна победа. Със сигурност играта не бе на нивото, което очаквах, но трябва да похваля играчите, защото спечелиха с характер. Това е най-важното. Когато отборът не играе добре, да печели с характер".

"Във футбола късметът е много важен фактор. Последните две седмици имахме четири гостувания и отборът е изключително изморен. Надявам се, че няма нищо страшно и с Туфегджич, и с Мено Кох. Утре ще им направят снимки. Туфегджич има проблем със задното бедро. Кох вероятно има сътресение на мозъка".

"Всеки мач на чужд терен е тежък, защото домакините имат подкрепа на публиката и играят по-добре от това, което играят като гост. Имаме още два мача и ако искаме да сме конкурентни, трябва да ги спеечли. Няма да ни е лесно".

"Много е рано да говорим за титла. След пет дни имаме много тежък мач срещу Локомотив (София). В предишния двубой срещу тях спечелихме една точка в 95-ата минута. Ще възстановим отбора и да видим кой е здрав, за да спечелим трите точки”, разясни Саша Илич.