Старши треньорът на ЦСКА – Саша Илич, говори пред медиите след завръщането на тима от подготвителния лагер в Турция. Сърбинът сподели, че е доволен от свършената работа по време на подготовката и е уверен, че играчите му са подготвени за мачовете след подновяването на първенството.

„Условията по време на лагера бяха перфектни, като изключим един ден, в който имаше много силен вятър. Свършихме добра работа. Доволен съм, че нямаме контузени футболисти. Резултатите ни не са впечатляващи. Да, аз обичам винаги да побеждавам, но в контролите не това е най-важното“, заяви Илич.

„Добре сме физически. Има десет дни до старта на втория полусезон, в които трябва да изчистим някои детайли, но считам, че ще сме подготвени за подновяването на шампионата. И през първия полусезон головете ни бяха отбелязвани от много футболисти. Радвам се, че това е така и не ме притеснява. За мен е най-важно да сме силни като колектив“, продължи треньорът на „червените“.

Наставникът коментира и новото попълнение в отбора Тобиас Хайнц.

„Тобиас Хайнц е футболист, който може с качеството си да повиши класата на ЦСКА и да вдигне конкуренцията в отбора. По време на лагера той пропусна няколко тренировки, защото беше болен от вирус. Мисля, че може да ни помогне много през втория полусезон“, завърши Саша Илич.