Старши треньорът на ЦСКА – Саша Илич, съжали, че отборът му не е спечелил срещу Хебър в Пазарджик, но призова за спокойствие. Легендата на Партизан каза, че ще има и други изненадващи резултати не само за „червените“, но и за Левски, Лудогорец и ЦСКА 1948. Сърбинът обяви, че е имало малко почивка между сезоните, но не се оправда с това.

„Не вкарахме, защото не се възползвахме от положенията си. Изпуснахме 4-5 шанса през първото, а това дава криле на отбори като Хебър. Ето че днес не успяхме да вкараме“.

„Видях хубави неща, видях и лоши неща. Имаме време, така че спокойно. Назон, Вион и Турицов имат наказания от миналата година, а Асприля няма картотека. Туфегджич и Бисмарк са контузени. Всички тези играчи ни липсваха днес“.

start-photo.bg
98 снимки

„Не можем да правим оценки само от един мач. Ще има и други изненадващи резултати“.

„Много е кратка паузата, със сигурност. Две седмици са минималното време, от което един футболист се нуждае като почивка. Това го знам като бивш футболист. Имахме играчи и с националните отбори, а те нямаха никаква почивка“.

„И друг път съм казвал, че подкрепата на нашите фенове е много важна. Надявам се и друг път да е така. Казвал съм, че миналата година, когато феновете започнаха да идват, играчите го усетиха. Нормално е ЦСКА да има огромна подкрепа, най-големият клуб в България е“.

„За мен, както за футболистите, подкрепата е важна. Аз и щабът ми се трудим всеки ден и даваме най-доброто от себе си. Дали ще е добре занапред – бъдещето ще покаже“.