Наставникът на ЦСКА - Саша Илич, сподели мнението си след успеха с 1:0 над новака Крумовград на стадион „Българска армия“ в мач от втория кръг на efbet лига. Сръбският наставник остана критичен към играта на своите футболисти въпреки победата и отново натърти, че „червените“ са изтегли най-тежкия възможен съперник в Лигата на конференциите в лицето на румънския Сепси.

„Нищо не се е променило от мача с Хебър, за съжаление и днес пропуснахме много положения. Днес от 5-6 много чисти положения, вкарахме само един гол – много красиво попадение на Тобиас Хайнц“, заяви Саша Илич.

Startphoto.bg
96 снимки

„Когато в един мач пропуснеш пет или шест много хубави ситуации, това е много. Със сигурност, ако бяхме вкарали още един гол, играта ни щеше да е по-добра. Най-важното е, че спечелихме“, продължи старши треньорът на ЦСКА.

„Статичните положения зависят от играчите, които имаме. Загубихме Маурисио, който беше добър в това. Днес имахме доста корнери и фалове, но от тях стигнахме до малко чисти положения. Ще се опитаме да се завърнем към това, което показвахме миналата година от статични положения“, заяви още той.

LAP.bg
69 снимки

Саша Илич коментира липсата на Майкъл Естрада в групата на ЦСКА за мача с Крумовград:

„По правилата можем да ползваме само пет човека извън Европейския съюз, за това Майкъл Естрада беше извън групата. Това е нашият отбор за предстоящия сезон, всеки ще получи шанс да се докаже“.

Startphoto.bg
57 снимки

„Изтеглихме възможно най-тежкия съперник в Лигата на конференция. Със сигурност ни предстоят два много тежки мача със Сепси. Предстоят ни тежки пътувания. Поради тази причина най-доброто решение беше да се отложи мача с Етър“, завърши Саша Илич.