Треньорът на Черно море остана разочарован от загубата от Арда с 0:1 в Кърджали.

Антон Узунов
73 снимки

„Не успяхме да отбележим. Имахме повече ситуации от домакините, особено през първото полувреме. Не мога да съм недоволен от футболистите, с изключение на завършващата фаза. В нападение трябва да потърсим по-класни попълнения. Поздравявам Арда за успеха. Дори и с десет човека имахме възможности. В такива мачове трябва да имаш и късмет“, заяви Илиев.

„Създадохме ситуации, но това го има в играта. Не мога да обвинявам футболистите. Казах им преди мача, че след края му трябва да се гледаме в очите. Хората помнят победителите. Ако сме разочаровани, сме от тези резултатите през сезона. Можехме да сме в първата шестица. Бяхме близо. Ако трябва да съжаляваме е за пропуснатите моменти през сезона. В един такъв мач, финал, всичко може да се случи. Съжаляваме за пропуснатите победи при домакинствата и гостуванията“, добави още той.

„Малко се огънахме и създадоха ситуации. Но винаги има грешки във футбола. Със сигурност трябва да вземем трима играчи – в нападение и защита“, каза треньорът на „моряците.