Наставникът на Черно море Илиан Илиев сподели мнението си след мача с Лудогорец, който отборът му загуби с 1:2. Той похвали момчетата си за представянето им срещу шампионите, въпреки че това беше първото им поражение в шампионата.  

"Първа загуба, но не ги гледаме така нещата. Трите равни за мен преди това и да бяхме загубили в тях, за мен е същата работа. Позитивът е, че надигравахме Лудогорец в голяма част от мача. Контузиите и грешките ни дойдоха в повече", сподели Илиев пред DIEMA SPORT и разкри какво не му е харесало в двубоя. 

"Не мога да искам повече от момчетата, рискувахме, излизахме високо и успявахем да се справим. Първият им гол падна срещу събитията на терена, не предвещаваше това да се случи. Двете неща, от които съм недоволен, е че загубихме и че двама се контузиха. Утре ще разберем какво е състоянието им, ще имат преглед тогава", добави Илиев и похвали момчетата си.  

"Не ги оставяхме да играем, вкараха Дяков, той влезе при защитниците. Голът им стана при опасност и контра, след което последва центриране, но такива неща се случват. Имахме малшанс, защото при всяко единоборство се свиреха постоянно фаулове за Лудогорец. Нямаме от какво да се срамуваме, напротив, гордея се с отбора." 

"Трябва да играем така с всеки съперник, независимо от името му. Трябва да държим топката и да се стремим да победим", сподели Илиев, след което нападна остро рефера Ивайло Стоянов и го обвини в прекалено накъсване на играта. 

"Не искам да коментирам тия хора съдиите. На 51 години съм и 40 години съм във футбола. В България още като стане назначение, всичко е ясно. Пожелавам на съдиите да са живи и здрави, да няма натиск. Да не влизаме в детайли, защото на хората им писна и им се чудя на хората защо си хабят нервите с нашия футбол. След Славия го казах, че ни приземиха и да си се боричкаме в средата." 

"Хубавото е, че излязохме, играхме футбол, опитвахме се да се надиграваме, но загубихме", завърши Илиев.