Наставникът на Черно море Илиан Илиев даде мнението си след победата на своя тим над Хебър. “Моряците” се наложиха с 1:0, а специалистът изрази претенциите си към съдийството в двубоя.
 
“Няма какво толкова да влизаме в коментари, поздравявам футболистите. Играли сме тези мачове много пъти. Беше още един мач, в който противникът се затвори и играхме по-бавно първото полувреме. Накрая вдигнахме оборотите и вкарахме гол. Със сигурност желаехме да си решим мача по-рано. С такива мачове миналата година и с такива победи станахме втори. Надявам се такива мачове да ги вземаме по-леко.
 
Един мач, който чакахме да се случи. Имахме ситуации първото полувреме, но накрая решихме и победихме. За съжаление със сигурност може би следващия мач ще съм наказан, но както и да е.
 
Цецо падна на рамото си, не знам. Мисля, че има някакъв проблем. Ще пропусне следващите мачове. Хората, които идват да свирят, трябва да помагат да се играе по-бързо. Защото падаме, търкаляме се, няма темпо, но както се казва това са възможностите на хората, които идват да свирят.
 
След почивка винаги е трудно да се влезе в мач. Радвам се, че победихме. Не делим противниците. Имаме и тежък мач за купата. Важното нещо е да се опитаме. Нямаме големи опции. Свириха ни пловдивчани, играем срещу Ботев.. трябва да има по-адекватно съдийство. Не казвам, че ние сме “уау”, но е по-добре да се играе по-бързо, а не както това през първото полувреме - бавно, да изпълняваме аути и т.н”, заяви Илиев.

подкрепя българския спорт