Старши треньорът на Черно море Илиан Илиев имаше доста претенции към съдийството на Волен Чинков след загубата от Левски с 0:2, най-вече заради сериозния брой жълти картони вдигнати на играчи за „моряците“.

„Създаде се такава обстановка, в която имаше много нерви. Получихме 10-11 картона, сигурно и шофьорът ни е получил...Вместо да успокои съдията нещата, стана обратното. Левски влязоха по-добре в мача. На полувремето казах на футболистите да бъдат внимателни с картоните... След изгонването на Евгений мачът тръгна към определена посока. Има моменти, в които направихме атаки и с по-малко хора. Яд ме е, че ни отиде авансът от победата във Варна“.

Антон Узунов
100 снимки

„Левски вървят при Мъри от мач на мач нагоре. Фактът, че картоните ни от първото полувреме натежаха през второто. Агресия в нашия отбор нямаше. Приемам картоните на Панов и Василев, другите са за обаждане, рамо в рамо, провокация.. Сердюк е бил наплют от Кръстев“.

„Всеки си има правото на мнение. Черно море не е отбор, който се защитава с цената на всякакви средства. Губим пети мач за сезона, което за 25 мача е горе-долу добре. Продължаваме напред независимо от обстоятелствата“, заяви Илиев след двубоя.