Финансовото положение в Левски е тежко. Това не е тайна за никой. Сега пред ръководството на „сините“ стои трудната задача да вдигне отново на крака клуба. Както каза мажоритарният собственик Наско Сираков „да го накара отново да полети“.

bgnes
27 снимки

Извън финансовата част на проблема, пред столичани стои и още един основен – с колко футболисти ще стартира подготовката на 21 юли? Времето до новия шампионат е прекалено малко. На първата тренировка на „сините“ във вторник по-голямата част от отбора ще бъде от школата на клуба, научи Gong.bg. На нея се очаква да присъстват само българи. На "Герена" се очакват и игралите под наем през миналия сезон - Илия Димитров, Атанас Кабов и Деян Иванов. Въпросителна има около Мартин Райнов, който в момента води преговори с ръководството. "Сините" искат да го задържат, но се чака отговорът на халфа. Подготовката на тима ще се проведе в София, след като Георги Тодоров няма да може да разчита на пълна група, а впоследствие ще се окомплектова състава. За момента няма индикации за привличането на нови футболисти и селекцията тепърва ще бъде избистрена.

В момента текат преговори с високоплатените играчи на „Герена“, след като се разбра, че таванът на заплатите ще бъде 10 000 лева.