Старши треньорът на ЦСКА 1948 – Тодор Янчев, остана доволен от победата на неговия тим с 2:0 над Хебър Пазарджик в първия двубой на „червените“ след подновяването на efbet Лига.

„Доволен съм. Винаги първите мачове в едно първенство, което започва, са трудни. Важно е да се стартира с победа. Видяхме и вчера старта на шампионата в Пловдив. Винаги първите мачове са много трудни. Днес беше също такъв, въпреки че създадохме много положения за гол, вкарахме два. Можеше да бъде и друг резултатът, но сме доволни“.

start-photo.bg
71 снимки

„Цяла седмица тренираме на изключително замръзнали терени и днес докато се адаптираме на твърдия терен, особено през първото полувреме. Именно на това го отдавам. Не можахме да проведем пълноценна седмица, както желаехме да бъде. Правихме компромиси в тренировъчния процес, за да запазим здравето на играчите“.

„Като цяло атаката ни беше много силна, просто ни липсваха головете. Доволен съм от всички, които взеха участие и от другите, които бяха на пейката. Колективът е много добър и при нас няма да спра да го повтарям, че няма титуляри и резерви. Наистина е така. Футболистите го усещат, усещат и конкуренцията между тях, но най-важното е, че имат диалог, уважение и са като едно семейство“, заяви Янчев на пресконференцията след срещата.

LAP.bg
55 снимки

„Днес най-важното беше да победим. Надиграхме съперника. Да, теренът беше тежък, замръзнал, не очаквахме да е така. Но най-важното беше да спечелим днес. Както каза и старши треньорът първите мачове са винаги много тежки и много се радвам, че спечелихме“, сподели пък Бирсент Карагарен.