Наставникът на Левски Петър Хубчев коментира победата над Арда с 2:1 и заяви, че е доволен от представянето на своя отбор. 

"Левски достигна до успеха с търпение. Това беше замисълът ни и искането ни. Очаквахме, че Арда ще бъде по-прибран, поради тази причина почнахме с Мазурек и Нашименто. Това, което имахме в главите си, се получи, за наш късмет. Такива мачове първото попадение винаги е много важно."

"Мазурек имаше малко по-други задачи, на моменти се получаваше, на моменти - не."

"Не мога да обещая, че Мазурек и Нашименто винаги ще играят заедно. Това зависи от състоянието на другите футболисти и противника. Но е хубаво да имаме няколко възможности за тактически хитринки."

"Не ме питайте за индивидуални оценки, предпочитам те да останат в съблекалнята. Повече ме радва реакцията на отбора, за пореден път реагираха като професионалисти и искаха повече победата."

"Не мога да коментирам ситуацията за дузпа, не видях хубаво. При такава постройка на противника, опасността от контраатаки е много голяма и ни беше ясно, че ни трябва късмет. В случая, имахме такъв. 

"Имахме няколко положения след тва нещо, тогава вече се обръщат нещата, противникът бе принуден да излезе, което ни даде повече пространство", завърши Хубчев