Треньорът на Берое Петър Хубчев не обяви групата, на която ще разчита за днешното гостуване на Локомотив Пловдив. От клуба разкриха пред „Мач Телераф“, че има няколко играчи с травми, но от щаба не искат да ги обявяват, за да не помогнат на съперника в подготовката за двубоя.

Към този момент е по-вероятно Кийлън Лебон отново да остане извън състава, но и други футболисти са се оплакали след двубоя с ЦСКА 1948. В него Хубчев не прави принудителни смени и не е изключено да проблемите да са свързани и с различните вируси, които съпътстват честата смяна в климата в последните дни.

Павел Данев
65 снимки

В същото време „черно-белите“ ще разчитат на най-доброто , с което разполагат. Наказанието на Бирсент Карагарен изтече, а все повече вдига формата си Лукас Салинас, който дълго лекуваше травма в прасеца.

Малко е вероятно Томаш да прави големи промени в състава в сравнение с първия си мач начело на тима. Със сигурност обаче се очаква той твърдо да налага схемата с четирима бранители. Към този момент играчите с изтичащи договори Умарбаев, Салинас и Гомис нямат кой знае каква конкуренция. Бразилецът обаче може да се конкурира с таджикистанеца за позицията на Петър Витанов в средата на терена.