Председателят на Сдружение "Сини сърца" Илия Христов и член на Управителния съвет на Левски коментира актуалната ситуация при "сините".

"В общи линии не мога да коментирам, аз съм бил на стадиона, видял съм какво се е случило, но каква е причината и взаимоотношенията между различните организации, единственото нещо, което мога да кажа, че това е ужасно неприятно. Такава братоубийствена война между фенове на Левски е недопустима. Тя дава лоши сигнали преди началота на кампанията за членските карти. Надявам се по никакъв начин няма да повлияе, но това беше неприятно, а наказанието което понася клуба е изключително сериозно в такъв тежък момент за отбора", коментира Христов.

"Вие знаете, че следващия мач срещу Ботев Враца Левски ще играе без публика. Разговарял съм с представители и на двете фракции и организации, опитвал съм се по някакъв начин да намерим общ език, но те си имат свои принципни различия. Клубът може да се опита да намери общ език с всяка организация по отделно, но те трябва да намерят общ език. В бъдеще клубът ще вземе мерки да се избегнат такива конфликти", добави той.