Треньорът на Ботев Враца Христо Янев говори след загубата с 0:5 от Лудогорец като гост. Той сподели, че "орлите" са много добър отбор, който разполага с различна класа футболисти. 

"Лудогорец са много добри, разполагат с различна класа футболисти. Трябва реално да гледаме къде се намираме ние и къде те. Трябва да пресметнем в кои битки може да влезем и с кои мачове да се спасим. Ако не бяхме допуснали гол през първото полувреме, можеше да сме по-компактни. След втория гол те направиха смени. Тодор Неделев преобрази целия отбор. Не можахме да изравним силите, въпреки тежкия терен", започна Янев. 

"Аз съм реалист. Знам, че имаме сили да се борим с всеки един отбор, но не във всеки мач. На това място се играе стойностен футбол срещу силни футболисти. Всяка промяна в нашия отбор е от значение. Когато някой излезе, този който влезе на негово място трябва да докаже, че мястото му е на терена". 

"Левски е висока топка колкото Лудогорец и Локомотив Пловдив. Надявам се да повторим добрата игра от Локомотив Пловдив. Левски са мощен отбор, разполагат с качествен треньор. Имат футболисти с индивидуална класа като Уелтън, Рикардиньо и Краев. Имаме сили да им се противопоставим", завърши Янев.