Треньорът на Ботев Враца Христо Янев говори след равенството 1:1 срещу Хебър. Той коментира развоя на срещата и поздрави футболистите си за добрата реакция, след като отборът му изоставаше на полувремето.

"Винаги може един мач да се развие по много различни начини. Трябва да гледаме реално на нещата, първото полувреме бяхме плахи. Второто променихме много неща. Успяхме да стигнем до много ситуации за гол", сподели Янев.

"Днес не бих казал, че се представихме слабо. ФУтболистите разбраха плана и го следваха. Първото полувреме не се получаваха някои неща, но ние го очаквахме. Поздравявам моя отбор за това как излезе от ситуацията, не е приятно да допуснеш гол в края на полувремето. Имам добра съблекалня, мотивирани момчета, които правят това, което искаме. Надявам се да променим лицето на Ботев Враца", каза още той.

"Трябва да кажа, че виждам доста позитивно настроени момчета. Всички се стараят да дадат най-доброто от себе си. Това е похвално, така трябва да продължаваме. Аз съм тук да ги заредя с моята енергия и мотивация. Който от тях иска да се развива, който иска да се забавлява - ще работим с удоволствие", завърши наставникът на врачани.