Наставникът на Пирин Христо Янев говори след загубата на "орлетата" от ЦСКА с 0:1. Специалистът открои класата на противника и сподели, че е липсвал завършека на неговия отбор.

"Липсваше ни да вкараме някоя от ситуациите. Играхме срещу по-класни индивидуални играчи. Като отбор стояхме добре и не създадохме по-малко ситуации от ЦСКА. Говорихме си да бъдем спокойни и да не се изнервяме. Физически ЦСКА е много мощен отбор и постоянно играеше с топката. Имаше период, в който не ни позволяваха да излезем от половината си. Второто полувреме видяхте колко положения създадохме. Не трябва да се самозаблуждаваме, знаем къде сме и срещу кого играем", започна Янев.

"Не знаем какво е състоянието на Преслав Йорданов, в болница е, ще видим. Напрежението ни оказва влияние, както и неопитността. Късметът също играе голяма роля за тези пропуски пред противниковата врата. Трябва да печелим точки там където никой не ни брои. Ако искаме да запазим отбора в Първа лига, трябва да се борим", продължи наставникът на Пирин.

"Много добри са Велев и Бенгюзов. Не смятам, че се справихме по-зле и без тях. По-добре е да разполагаме с цялата група от футболисти, за да избера най-добрите за дадената среща. Трябва да имаме ясен игрови план и да го следваме", завърши Янев.