Защитникът на ЦСКА - Християн Петров, говори на пресконференция преди утрешния домакински двубой срещу Черно море. Мачът се явява директен сблъсък за второто място, а бранителят на "червените" изрази надежда, че отборът ще подобри представянето си.
 
"Допреди няколко кръга бяхме с най-добрата защита, но в последно време допускаме доста голове. Не мога да си обясня на какво се дължи това. Ще се надяваме да се поправим в следващите двубои и да излезем със "суха" мрежа.
 
Трябва да подобрим нашето представяне без значение дали играем у дома или навън. Може би това, че се преместихме на стадион "Васил Левски", оказва някакво влияние. Сигурен съм, че съм играл с всеки като партньор в защита. В чудесни взаимоотношения съм с всички. Ние даваме всичко от себе си, имаме добра комуникация.
 
Играта в защита на целия отбор е изключително важна, тъй като, ако получиш един гол в началото, ще бъде трудно да обърнеш резултата, особено срещу отбор като Черно море. Да се надяваме да излезем пределно мотивирани и да не правим грешките, които се получаваха в последните мачове.
 
Усещам подкрепа във всеки един мач. Благодаря на феновете, че са зад отбора и се надявам да продължават да ни подкрепят", каза Петров.