Старши треньорът на Берое Димитър Димитров остана доволен от победата на своя тим с 3:0 на Ботев. Херо сподели обаче, че умората вече оказва влияние върху играта на тима.  

Антон Узунов
31 снимки

„Доволен съм от победата и футболистите играха сериозно. Терена беше тежък, притеснявах се затова дали ще издържи. За наш късмет дъжда спря и позволи да се играе“.

„Имахме доминация през целия мач, доста ситуации и голови положения, които не реализирахме. Реалния резултат можеше да бъде 4:0. Като вкарахме втория гол намалихме темпото и почнах със смените. Мачът се игра до 3:0 и после се доиграваше“.

„Целият отбор заслужава добра оценка и адмирации за усилията им. Еривалдо може много повече, има качествата. Проблема беше карантината, в която бяхме. Докрая няма да бъдем в оптимално състояние. Моето желание е всеки мач да не допускаме гол. Имаме проблеми, но работим в този аспект“.

„Трудно ми е да говоря еднозначно. Нещата са 50/50. Има умора в определени футболисти. Разчитам на 4, 5 човека, които не са боледували, те водят отбора. Давам шанс и на другите, за да има баланс“, заяви Димитров.