Треньорът на Берое Димитър Димитров коментира равенството на старозагорци срещу Локомотив Пловдив (1:1) в мач от 21-ия кръг на efbet Лига.

"Закономерен резултат. Първото полувреме за нас беше по-добре, отпаднахме малко през втората част и футболът страдаше. Заслужен резултат на фона на позаказаното. Един футболист трябва да мисли в наказателното поле. Имаше нарушение, но трябва да се мисли, умората им пречи да мислят. През втората част не ни достигна класата при последното подаване, но като мотивация и агресия направих най-доброто от моя състав. Не ни стига кондицията в последно време", заяви Херо. 

"В 4 мача бяхме грубо ощетявани. Ако беше нормално съдийството, можеше да вземем още точки. Търсим причините в себе си и отбора. Ако беше обективно съдийството, нямаше да се говори за тази криза. Никой не вярва в съдийството, трябва да бъде по-коректно. Играчите се притесняват от некоректно съдийство. Ще оправим нивото си чрез контролни срещи. От мач на мач ще играем по-добре, тъй като подготовката я пропуснахме поради корона кризата", добави той.

"Исках да си хвърля оставката заради съдийството. Искам  коректно отношение от съдийството, не говоря за днешния мач, а за предишните. Минали са много хубави и лоши моменти. Чувствам, че имам силите и възможността да работя още на добро ниво. Надявам се нещата да се решават нещата само на футболния терен", каза още Димитров, който днес записа мач №470 в елита.

"ЦСКА са с изграден стил, надявам се късметът и щастието да са на наша страна и да спечелим", каза в заключение той.