Наставникът на Берое - Димитър Димитров, сподели впечатленията си от поражението, което тимът му записа. Херо бе изключително емоционален и изрази недоволството си от съдийството в срещата. 

"Искам да видя нашите си грешки за статични изпълнения. Това си е наша грешка, друг е въпросът дали е имало дузпа за нас. Ужасно съдийство през второто полувреме! Безобразно! Това беше компенсация. Неприятно ми е, защото ние играхме по-добрия футбол, бяхме по-активният отбор. Проблемите ни са ясни, друг е въпросът дали ги имаше. Честитя победата на Локомотив, но няма как да не съм доволен от своите футболисти. Лошото е, че резултатът винаги е определящ", заяви Херо веднага след срещата. 

"Локомотив има ръстово преимущество, позиционирането ни бе неправилно, друг е въпросът дали имаше нарушение при втория гол. Защо не беше показан втори жълт картон, след като свири дузпа? Защо беше червеният картон на Иван Минчев? Никой не знае! Второто полувреме той ни уби! Аз не искам такива дузпи-подаръци. Такива компенсации и безобразно второ полувреме не ги приемам!" 

"До измисления фал, който дадоха, владеехме ситуациите. Нормално е и психически да рухне отборът, смятам, че Берое заслужаваше повече. Съдията изигра изключително негативна роля. Може би нямаше дузпа за нас, сигурно е нямало, но като няма дузпа, няма да я даваш. Никой не ти я иска. А не да правиш такива простотии второто полувреме", завърши ядосаният специалист.