Старши треньорът на Берое Димитър Димитров сподели първите си впечатления след победата с 4:2 над Славия в София.

„Във физически аспект има какво да се добави. Изнесохме силен мач. 4:2 е минималното, с което можехме да спечелим. С всеки мач ще надграждаме. Ще покажем още по-добро лице", започна той.

"Тактически надиграхме Славия. Изключително ниски линии на защита. В атака бяхме доста разнообразни. Много пробиви. Създадохме изключитлено много положения. Ако намерим точните хора като крайни полузащитници, може още да вдигнем нивото и класата. С този отбор, който имаме, можем да се борим с най-силните", убеден е Херо.

Относно получените попадения във вратата на своя тим, специалистът каза следното:

"Бяха случайни голове, рикошети. В тактическо отношение имаме детайли да изчистваме. Получават се грешки. Без тях няма да има голове. Имаме напредък и в това отношение. Ако ние покажем това лице и вземем нещо (срещу Лудогорец), значи можем да се борим срещу най-добрите", добави Димитров.

"Очаквах да играем добре и да спечелим. Потенциалът ни е много по-добър от зимата. Адмирации за футболистите. Далеч сме от нивото от преди пандемията. Надявам се за повече работа с играчите. Ще се борим във всеки един мач", каза спецът.