Берое приема Хебър в Стара Загора в мач от 30-я кръг на efbet Лига. Срещата е с начален час 15:30 и може да я гледате НА ЖИВО по DIEMA SPORT, а Gong.bg ще ви направи съпричастни към сблъсъка, като го проследи минута по минута.

За Берое се завръщат важни играчи, като Тонислав Йорданов, Божидар Пенчев и Педро Енрике ще могат да вземат участие в сблъсъка. Симеон Мечев е наказан и е аут за двубоя с Хебър. Калоян Кръстев и Уенди Мара са до последно под въпрос и ще се взима решение в самия край дали ще попаднат в групата. Наставникът на тима Николай Киров остана доволен от представянето на своите играчи в гостуването на Лудогорец в Разград.

Ивайло Михайлов и Роберт Мазан са под въпрос за Хебър, като двамата имат леки травми. Добра новина за тима от Пазарджик  е, че скоро ще бъде поставено скоро осветление на стадион "Георги Бенковски". Хебър има едва една победа в последните си осем срещи в първенството. В последното си гостуване, отборът на Любослав Пенев записа разгромна победа с 4:1 над Локомотив София.