Халфът на Лудогорец - Педро Нареси, даде интервю в Бразилия, в което говори за адаптацията си в Разград. Той беше привлечен през септември от Сеара. 

„Беше по-добре, отколкото очаквах, адаптирах се много бързо. Разбира се, бразилците ми помогнаха много за това, но на терена успях да направя много минути и да покажа добро представяне, играейки във важните мачове от първенстгвото, Купата и в Европа. Имам още много да се развивам и да уча от европейския футбол и неговата култура, но тези първи месеци бяха страхотни“, каза Нареси пред UOL. 

„Това е първата ми подготовка заедно с отбора. Малко е по-различна от Бразилия, но е от голямо значение, защото все още имаме шанс да спечелим на трите места, където се състезаваме и нашата подготовка се базира на това, гарантирайки шампионската титла и Купата на България, както и изненада в Лигата на конференциите. Създадохме големи очаквания, защото изиграхме страхотни мачове срещу Бетис и Рома и това е нашето ниво“, коментира още той. 

Педро Нареси изигра 12 мача във всички турнири за Лудогорец през есента, като успя да се утвърди в халфовата линия на тима.