Полузащитникът на Лийдс и националния отбор на България Илиев Груев-младши коментира своите цели, както и целите на клубния и националния си отбор след церемонията за "Футболист на годината", където той завърши на почетната втора позиция.

"Голяма е разликата между България и Германия. По различен начин се оценява и гледа. Феновете ме радва, че ме оценяват. Нека се забавляват с футбола младите. Обичам да играя. Важното е да си професионалист и да имаш дисциплина, като продължаваш всеки ден да работиш и да се подобряваш, като винаги да играеш със самочувствие", започна той.

"Надявам се да помогна на националния отбор. Трябва да се представям добре, както и за Лийдс. Искам да помогна, за да постигнем успехи. Целта ни е да играем на голям форум. Надявам се да се представим на по-високо ниво. Имаме футболисти и колектив, с когото можем да го постигнем", добави полузащитникът.

"Илиан Илиев върши много добра работа и мисля, че се видя още в началото. Надяваме се да завършим нивото от последните мачове. Целта е да играем във Висшата лига с Лийдс, не знам дали съм готов", завърши Груев.