Приключи петият кръг в родния елит, в който бяха отбелязани едва 16 гола, но някои от тях бяха наистина майсторски. В традиционната класация на Gong.bg - “Гросмайсторите на efbet Лига“, сме отличили най-красивите попадения.
 
5. Математическият изстрел на бразилеца Алекс Фернандес от Черно море срещу Славия. Левичарят получи топката на около 25 метра от вратата на Николай Кръстев, освободи си място за удар и прати топката в долния му ляв ъгъл.
 
 
4. Златният гол на Преслав Бачев, който донесе трите точки срещу Ботев Враца. Юношата на "сините" показа бърза реакция след удар на Кордоба и без забавяне я прати в мрежата на Федерико Бариос.
 
3. Премереният изстрел на Шахрадин Букхолда за втория гол на Етър срещу Берое. Той завърши отлична атака на "болярите", след като Кольо Станев му свали топката с гърди. В крайна сметка голът не стигна за трите точки, след като Берое изравни.
 
2. Бразилският нападател на Лудогорец - Руан Крус, откри резултата срещу ЦСКА с прекрасен удар с глава. Той засече отлично центриране на Кирил Десподов от фал и и матира вратаря Густаво усато.
 
1. Магическият удар на Даниел Миланович, който донесе победата на Крумовград с 1:0 срещу ЦСКА 1948. Дебютантът в елита сътвори истински шедьовър с параболичен изстрел от сериозна дистанция, който не остави шансове на националния вратар Даниел Наумов.
 
Насладете се още веднъж изпълненията във видеото