Гриша Ганчев се е видял с лидерите на Сектор "Г", пише "Мач Телеграф". На срещата бил обсъден кошмарният старт на "червените" през сезона, както и вариантите за излизане от кризата. Инициативата е дошла от феновете и първоначално е трябвало да се проведе в офиса на Ганчев, но впоследствие е била преместена на клубната база в Панчарево. 
 
Привържениците от доста време са недоволни от начина на управление, като през миналия сецон в продължение на наколко месеца бойкотипаха мачовете на ЦСКА. Сега те настояли Гриша Ганчев да се оттегли от клуба заради липсата на резултати. Бизнесменът обаче отговорил, че няма как да предаде акциите, тъй като има 23 милиона лева като банкови гаранции и инвестиции от 28 млн. във футбористи.
 
Преди половин година в ЦСКА влезе нов собственик, който получи 40% от акциите на клуба. Става дума за фондация "Национален Фонд за Спорт, Култура, Изкуство и Наука". Организацията е създадена малко преди да влезе в клуба, а неин председател е Данаил Илиев, който е свързан с основния спонсор на ЦСКА. Третият по големина акционер при "червените" е легендата Христо Стоичков.