Гриша Ганчев разкри интересни случки и истории, свързани с ЦСКА. Според него от ЦСКА и Левски са останали само едни славни букви, а терените и стадионите на двата клуба са “мърляви”. Според него сегашният тим на ЦСКА е по-добър от миналогодишния, но развръзката отново ще е като преди година чрез фото финиш.

“Какво имат ЦСКА и Левски? Някакви славни букви и едни мърляви терени, където да тренират. Африка е много по-напред. Стадион трябва, материална база - тогава можеш да претендираш, че си клуб. Да, имаш най-важното от нещо - публиката. Но колко от нормалните хора ходят? Няма тоалетна, няма откъде една вода да си вземеш.

Снимка: Startphoto.bg
100 снимки

Дойде испанеца, как му беше името? Раул Албентоса. Дойде тук с агента си, Дани го води на Панчарево, обяснява му, че ще се прави нещо. Добре, ама футболистът го попитал “Къде играете мачовете, искам да видя стадиона, ще идват семейството ми, децата ми”. Дани се чудил, обадил се на управителя на Националния стадион да светнат лампите и завел играча там и му казал, че там се играят дербитата. Не го е излъгал, ама и футболистът не питал къде се играят нормалните мачове. Пълна трагедия, представям си в другите градове как идват чужденците".

Припомняме, че Албентоса се раздели с ЦСКА през април 2020 година по взаимно съгласие и година по-късно се присъедини към отбора на Динамо Букурещ. На "Армията" той изигра 20 мача, записвайки 2 гола и асистенции на своята сметка.

"Какво да кажа лошо за Левски? Имам нормални фенове приятели от там. Но по високите етажи свършиха отдавна".

"Мисля, че сега в ЦСКА има по-добри футболисти от миналата. В това първенство, нали знаете… не искам да го казвам, че само ме обвиняват, че плача като девица. Ще стане като миналата година - пак с фото финиш", заяви Ганчев.