Греъм Кери бе изклюително доволен след победата над Берое с 2:0 у дома в 24-я кръг на efbet Лига. Ирландецът реализира и двете попадения в двубоя, с което донесе успеха на "червените".

"Доволен съм, че успях да помогна. Че отблезаах попадението. През последните седмици хвърлих много работа и тя се отплати", започна играчът на мача.

"Бе труден мач. Те играят с формация, при която е трудно да контролираш двубоя. Ние имахме доста отсъстващи. Можехме да контраатакуваме по-добре", продължи Кери.

"Смятам, че съдията бе справедлив и към двата тима. Може би трябваше да има една или две дузпи за нас, но като цяло решенията му бяха правилни и за двете страни. Сигурно е трудно за съперника заради начина, по който вкарахме. Вероятно не е приятно да приемат загубата, защото изиграха добър мач, но ние показахме повече желание за победа", заяви Кери.

"Бях разочарован, че не играех толкова редовно, но има доста равностойни футболисти и се надявам да допринеса в следващите мачове", сподели той.

"Имахме късмет с някои резултати миналата седмица и сега сме с равни точки с втория. Всеки мач е важен на този етап на сезона."

"Трябва да станем по-добри, да намалим изоставането и да напревднем. Хубавото е, че още сме в турнира за Купата, ще се борим докрай за първенството."