Един от помощниците в щаба на Димитър Димитров - Йордан Господинов, коментира поражението с 0:1 от Царско село, което старозагорци допуснаха. След последния съдийски сигнал пред камерата на DIEMA SPORT застана именно треньорът на вратарите, вместо Херо. 

Lap.bg
19 снимки

"Меко казано неприятна загуба, с оглед на това, че ни трябваха точки да си гарантираме топ 6. Не се получи. Наясно сме, че не изглеждаме така, както всички искат. Отборът на Царско село успя да реализира положението, което имаше. Мисля, че трябва да се извиним и на феновете, и на ръководството за крайния резултат", заяви Господинов. 

"Берое не изглежда така, както всички искаме. Има си логичните причини, алогичните - също. Ще опитаме да ги анализираме и в една евентуална среща с ръководството да видим кой е най-добрият изход."

"Когато нямаш резултати във футбола, е съвсем нормално да си притеснен за поста си. Аз умишлено исках Димитър Димитров да не се появява пред камерата, защото е афектиран от загубата и много пъти е страдал от думи пред камерата. Ако ръководството реши да предприема мерки, ние като мъже трябва да си понесем последствията. Аз лично не смятам, че излизането от кризата минава през една евентуална оставка." 

"Аз съм тук, защото като знам в какво емоционално състояние е Херо в момента, предполагам, че ще наговори неща, които не са за пред камера и предпочетох да ги спестя. Херо е достоен мъж, ако се наложи да поеме своята отговорност, изобщо не се съмнявам, че той ще го направи", допълни Господинов.