Спортният директор на Локомотив Пловдив и легенда на Левски Георги Иванов заяви, че "смърфовете" Купата и второто място са реалистична цел пред отбора. Освен това Гонзо коментира и състоянието на любимия си Левски, където предстои смяна на собствеността.

"Ще се опитаме да бъдем готови за първия мач. Едва ли някой ще може да покаже максималните си възможности. За 2 седмици тренировки едва ли всичко ще бъде отлично. Два месеца си бяха у дома състезателите, все пак. И Купата, и второто място са напълно постижими. Преследваме и двете цели. Пандемията ни хвана в период, в който изграждахме отбора", споделя той.

LAP.bg
49 снимки

"Предвид тежката ситуация в Левски, може футболистите им да не се чувстват максимално добре. Но те ще имат нов собственик. А и феновете показаха голяма любов към отбора. Убеден съм, че Левски ще бъде безкрайно мотивиран да ни елиминира. Но и ние тях. Неприятна е ситуацията. И преди беше така, но клубът показа, че има фенове, които отделят от залъка си, за да го има отбора" продължава Иванов.

"Хората застанаха зад Сираков. Познавам го. Бил ми е ръководител. За много от нещата съм се учил от него. Той е мотиватор. Ще накара всички да се вложат на 100%. От много години слушам това за налагането на юношите. Те трябва да се налагат сами. С качествата, които показват", допълни още бившият нападател на "сините" пред националната телевизия.