Техническият директор към футболния съюз – Георги Иванов, бе специален гост по случай 100-годишнината в град Земен и местния футболен отбор.

Гонзо говори пред Gong.bg за предстоящия мач между Левски и Лудогорец, както и за работата в националния отбор на България.

„Поканата от хората ме накара да уважа това тържество. 100 години е сериозно нещо. За нас е чест да сме тук. Очаквам двата отбора да покажат добра игра в неделя. Не съм съгласен, че е най-важният мач. Има още много срещи, но Левски показва добра игра, а Лудогорец е колеблив, така че ще е интересно за зрителите“, каза Гонзо пред Gong.bg.

“За нас е добре отборите да играят и футболистите да са във форма, говоря за българските футболисти, тъй като след 2 седмици имаме мачове. Искам да показват добро ниво и в националния отбор. Левски направи голяма крачка към спасението си, след като преди три години почти бяха в аматьорския футбол. Това, което направиха Стоилов, Сираков и феновете е такова, че сега може да се надгражда. Приходите, които имат, смятам, че ще оправят задълженията към НАП. Докато един отбор има такава фенска подкрепа, тимът не е застрашен“.

„Трябва опит в националния отбор. Последните 3 мача нямахме резултати като точки, но тимът показа добра игра, което е предпоставка за нещо сериозно. Не съм защитавал никой, че нещата са страхотни, но направихме така отборът да има бъдеще. Кога ще дойде това, е въпрос на време“, завърши техническият директор.

подкрепя българския спорт