Нападателят на Локомотив Пловдив Георги Минчев призна, че мачът с Етър е бил труден за неговия отбор и Локо не успял да затвърди превъзходството си през първата част в мача с „болярите”.

„Труден двубой за нас. Контролирахме мача. При 1:0 за нас имахме положения, които трябваше да вкараме, но за наше нещастие не се получи. Вдигаме главите и чакаме другия мач”, започна Минчев.

„Разочаровани сме, но това е хубавото на футбола, че следва скоро друг мач и трябва да излезем да победим. Не гледаме другите отбори. Ако побеждаваме всеки мач, няма значение какво правят другите отбори”, продължи нападателят.

„Конкуренцията е хубаво нещо. Когато я има, самият аз и другите израстваме като футболисти. Говорихме си, че не трябва да подценяваме нито един отбор. Днес влязохме мобилизирани в мача, не се получи, но това е играта. Понеделник имаме мач с Беласиця и гледаме към него. Със сигурност Локомотив се доказа за Купата, но си гледаме следващия мач – важно е да побеждаваме винаги”, завърши Георги Минчев.