Ботев приема Левски на новия си стадион "Христо Ботев" в мач от 28-я кръг на efbet Лига. Срещата е с начален час 20:00 и може да я наблюдавате НА ЖИВО по DIEMA SPORT, а Gong.bg ще проследи всичко най-интересно около сблъсъка минута по минута.

Чакането за Ботев приключи! Отборът се завръща на стадион "Христо Ботев", който изглежда по невероятен начин, а всички билети за мача бяха изключително бързо разпродадени. Николай Минков се завръща за тима от Пловдив след наказание. Нади и Уме остават в Ботев и за мача срещу Левски. Отборът на Бруно Балтазар няма победа в шампионата вече в пет последователни срещи и ще иска да прекъсне тази негативна серия.

Левски има проблеми с отсъстващи играчи, като Илиян Стефанов и Хосе Кордоба лекуват травми и ще пропуснат срещата с Ботев. Имаше и промени в управата на "сините", като Боримиров наследи Ивков. Петрис и Уелтон са на линия за Елин Топузаков, след като имаха леки травми. Левски е с феноменално представяне в дефанзивен план, като тимът не е допускал гол от средата на февруари.

Срещите между Ботев и Левски винаги са емоционални, но този сблъсък обещава и нещо повече, а огромният брой зрители ще очакват да се насладят на едно футболно шоу - не го пропускайте!

подкрепя българския спорт