Собственикът на ЦСКА - Гриша Ганчев, ще глоби отбора с една премия заради слабото представяне в груповата фаза на Лигата на конференциите, твърди "Блиц". Според информацията босът преживява тежко неубедителните изяви на отбора напоследък. 

"Червените" не вървят добрев първенството, където допуснаха загуба с 1:3 от Локомотив Пловдив, а преди това не успяха да спечелят и срещу Славия и Берое. В груповата фаза на ЛК ситуацията  още по-зле. Поредното препъване бе 0:2 при гостуването на украинския Зоря. 

"Босът се надяваше да вземем някоя друга точка в евротурнирите и да сме или първи в първенството, или максимално близо до върха. Нещата обаче не се получават и няма как това да не го ядоса", заявил източник от Борисовата градина. 

Играчите имат споразумение с шефа си да получат пари за всяка спечелена точка в Лигата на конференциите. До момента "червените" имат само една - при 0:0 с Бодьо/Глимт в София. Именно за нея обаче вероятно ще останат без премия, ако тимът запише нови две загуби в последните си мачове.